<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.jefublogi.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Jefublogi: NFL-kausi lähestyy!

keskiviikko 1. elokuuta 2012

NFL-kausi lähestyy!

Mikä edeltää aina uutta kautta on tietysti harjoitusottelut. Pre-seasonin avaa sunnuntaina pelattava "Pro Football Hall of Fame" näytösottelu, joka pelataan Cantonissa, Ohion osavaltiossa. Kaupungissa siis sijaitsee myös jenkkifutiksen Hall of Fame.

Tämän vuoden avausmatsissa kohtaava Arizona Cardinals ja New Orleans Saints. Yleensä NFL:n harjoitusmatseissa ei hirveästi kaudella pelaavia ykköspelaajia näy, mutta näiden joukkueiden kohtaamisessa tilanne voi olla toinen. 

Saints on kärsinyt koko joukkuetta järkyttäneestä skandaalista ja haluaa varmasti peluuttaa muuttunutta joukkuettaan, jotta peli saadaan kuntoon ennen kauden alkua. Joukkue myös odottaa paljon pelinrakentajaltaan Drew Breessiltä tämän uuden, 5 vuoden ja 100 miljoonan dollarin sopimuksen takia.

Arizona Cardinalssin täytyy tehdä koko harjoitusotteluiden läpi töitä, jotta joukkue saadaan pelikuntoon kaudelle. Uutta pelinrakentajaa ei joukkue saanut kesän aikana ja nyt joukkueen "aivoina" toimii Kevin Kolb. Hänen on näytettävä heti alusta lähtien joukkueelleen, että häneen voi luottaa. Kakkos QB John Skelton tulee varmasti lyömään Kolbille paineita kun pääsee näyttämään taitojaan harjoituspeleissä.


Tunnisteet: , , , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu