<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.jefublogi.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Jefublogi: NFL week 3 yhteenvetoa

maanantai 24. syyskuuta 2012

NFL week 3 yhteenvetoa

Kolmas peliviikko tarjosi kaikkea sitä, mistä NFL on niin tuttu. Se tarjosi sankareita, yllätyksiä, comebackkeja ja murskavoittoja. Kierroksella nähtiin myös kolme jatkoaikaa ja aivan mahtavia pelitapahtumia. Hieno nähdä, että keskustelu suomessa on myös aktiivista. Sitä voi pelien ja niiden ulkopuolellakin seurata esimerkiksi Twitterissä hashtagilla #NFLfi.

Sankari: Baltimore Ravenssin Torrey Smith teki kaksi touchdownia ja pelasi Ravenssin  huikeassa, viimeisen sekunnin voitossa Patriotsia vastaan muutenkin merkittävästi. Smithin pikkuveli kuoli vain 24 tuntia ennen peliä. RIP ja onnea Torrey Smith!

Yllätys: Kauden ehkä vahvimmin aloittanut San Francisco 49ers kävi häviämässä 13-24 Minnesota Vikingsille. Katsotaan horjuttaako tämä 49erssin itseluottamusta vai löytääkö jengi taas puhtia tekemiseen. Varasijalla: Kansas City Chiefssin voitto New Orleans Saintsista.

Comeback: Kansas City Chiefs oli ennen viimeistä neljännestä häviöllä 13-24 New Orleans Saintsille. Kauden ehdottomasti huonoiten aloittanut Chiefs löysi Superdomella puhtia tekemisiin ja käänsi ottelun jatkoajalle, jossa ottelun tähdistöön kuuluva potkaisija Ryan Succop käänsi voiton Kansasiin. 

Murskavoitto: San Diego Chargerssille ei jäänyt paljoa seliteltävää kotiyleisön edessä hävittyään Atlanta Falconssille 27-3. Olisiko tämä se vuosi jolloin Falcons viimein menestyy pleijareissa?

Tunnisteet: , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu