<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.jefublogi.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Jefublogi: NFL viikon 8 vedot

sunnuntai 28. lokakuuta 2012

NFL viikon 8 vedot

Talviaikaan siirtyessä matsit alkavat tänään jo 19.00 Suomen aikaan. Tämä on hyvä muistaa sekä vetoja että Fantasy line-uppeja tehdessä. Viime kaudella taisi mennä pieleen tämäkin!

Tällä viikolla lapulle pistetään Lions, Colts ja Falcons. Kaikki Nordicbetin kertoimiin perustuen.

nordicbet




Falcons palaa lomilta viemään selvästi heikompia lintuja. Voitto tulee näyttämään yhä selkeämmin sen, kuinka hyvä Falcons oikeasti on ja kuinka lähellä he tulevat tällä kaudella sormusta olemaan. Loppukierroksilla voi Falconssilta odottaa kauneusvirheitä.

Lions kaipaa kipeästi voittoja säilyttääkseen edes unelmat playoff paikasta tiukassa divisioonassa. Seattle on ollut hyvä, mutta ei se Lionssia parempi joukkue ole. Lions ei ota tällä kertaa turhia virheitä himassa vaan klaaraavat selvän voiton.

Hyvään vireeseen syttynyt Tennesee Titans kohtaa tiukassa divisioonan sisäisessä kamppailussa Coltsin. Coltsilla ei enää ole Peyton Manningia kääntämässä näitä otteluita voitoiksi, mutta heillä on Andrew Luck, joka tulee riittämään voittoon ja miehen ensimmäisen playoff paikan metsästykseen. CJ2K juoksee lähemmäs 200 jaardia suurimaalisessa ottelussa, mutta Indyn heittopeli ratkaisee ottelun.

Tunnisteet: , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu